Team

Het Team van CF3F Hombourg met President Jean Marie Cormann

Hier stellen wij ons jonge team voor, de jongste is pas 16 jaar geworden. De oudere is 26 jaar, Wij verheugen ons het grootste jongste team van alle spoorwegverenigingen in België te bezitten. Wij hopen op nakomelingen!!! De spoorwegen fascineren nog steeds alle jeugdigen, omdat ze vele mogelijkheden biedt. Komt u ook naar ons Team, Wij spreken Duits, Frans en Nederlands. Dialect wordt hier ook gesproken.

Er bestaat natuurlijk ook een Team uit oudere leden. Globaal bestaat de vereniging uit 36 leden. Die allemaal op hun manier helpen. Ook van thuis uit, en kilometers van Hombourg verwijderd komen ze naar ons toe. Wij benodigen iedereen, en elke taal is een verrijking voor de groep.

De vereniging zoekt dringend leden. Actief of passief, zoals ook sponsors die dit geweldige project financieel ondersteunen. Wij bedanken Dhr. Walter Ley voor zijn inzet en de donaties van alle materiaal aan de vereniging. Hij heeft zich van de organisatie van het project teruggetrokken. Om vanuit afstand te bewonderen hoe zijn idee gerealiseerd wordt en niet teneinde gaat. Nu is hij toegewijd aan zijn andere hobby’s. Namelijk: reizen door Frankrijk, om de laatste stoomlocomotieven die nog onderweg zijn, te bewonderen.

Nouvelles et événements

Événement, Presse, News

plus d’informations

Hubertusweg 13B, B-4730 Raeren

0032 . 488 . 82 . 48 . 55

Coordonnées

0032 . 486. 12 . 62 . 12

© Copyright. All Rights Reserved.